Tuinen Desoete achter de schermen
Altijd in beweging

We laten U een wandeling maken met foto's van gerealiseerde projecten. We staan voor u klaar met een team van geschoolde vakmensen voor zowel het ontwerp, de aanleg als het onderhoud van uw tuin.

Na ruim 40 jaar ervaring in het vak kunnen wij ook van uw tuin een droomtuin maken.

Op uw aanvraag komen wij vrijblijvend langs om onze manier van werken toe te lichten of een vrijblijvende offerte te maken.

Bekijk onze realisaties

lijn

Saunabarrel by Modis

teaser

Vanaf nu leveren en installeren wij ook saunabarrels by Modis. Een saunabarrel is een sauna in de vorm van een ton die meestal met een hout gestookte kachel verwarmd wordt. De ronde vorm heeft niet alleen esthetisch een betekenis, het zorgt ook voor een efficiënte opwarming. Bij ons kunt u ook terecht voor hottubs. Deze producten zijn vervaardigd in Canadese rode cedar om u jarenlang plezier te garanderen van uw saunabarrel en/of hottub.

Eind maart 2014 kreeg ‘Saunabarrel by Modis®’ het door Unizo erkende HIB-label. HIB staat voor handmade in Belgium en garandeert dat ‘Saunabarrel by Modis®’ een Belgisch, ambachtelijk product is dat met kennis van zaken geproduceerd wordt.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons voor een vrijblijvend gesprek. We kunnen u ook advies geven over de inplanting in de tuin. Ook kunnen we de aanpassingswerken voorzien zoals bijvoorbeeld het leggen van een terras.

 

Terug naar overzicht
lijn